Handgemaakte sieraden

Alle sieraden op BIJJOSSE zijn handgemaakt en persoonlijk ontworpen door Josse zelf. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals zuiver goud en zilver, die je gerust kunt aanhouden onder de douche of tijdens het zwemmen. De vergulde sieraden zijn opgebouwd uit zilver met een dikke laag 18k goud. Iets gevoeliger voor invloeden van buitenaf, maar ook deze gaan een leven lang mee. En ze hebben allemaal een eigen verhaal, waardoor de sieraden een sterke eigenheid uitstralen die vanwege de heldere vormgeving nooit gaat vervelen. Als dat bij je past en je zoekt daarnaast een elegant, maar ook stoer randje: let’s start scrolling.

Handgemaakte sieraden van goud en zilver

In het atelier in Groningen aan het Lage der a in het Ebbingekwartier worden alle sieraden van goud en zilver gesmeed. Zoals bijvoorbeeld de sieradencollectie met oogappeltjes van goud en de hangers uit de Wild & Fine collectie. Alle ringen, kettingen, oorbellen & armbanden van zilver en goud zijn tijdloze sieraden die een leven lang mooi blijven.

Vergulde sieraden

Naast de handgemaakte sieraden van goud en zilver vind je in de sieradenwebshop ook kettingen, ringen, oorbellen en armbanden van verguld zilver. Deze sieraden zijn gemaakt van een dikke laag 18 karaat goud op zilver. Zoals bijvoorbeeld de vergulde ringen, armbanden en oorbellen uit de Sealife collectie die symbool staan voor de branding van zee. Kies een brede statementring die jouw rots in de branding symboliseert of de smalle variant die symbool staat voor de branding van de zee.

Ook de schelpenkettingen in zilver of verguld zilver zijn tijdloze ontwerpen. Achter elke sieradencollectie zit een verhaal. Zo draagt ieder sieraad zijn eigen symboliek. Een schelp bijvoorbeeld staat symbool voor het leven en de liefde.

Op maat gemaakte sieraden in opdracht

Trouwringen, een geboortecadeau of een speciaal verjaardagscadeau. Voor een sieraad op maat gemaakt kun je ook BIJJOSSE terecht. Wil je graag een sieraad met een edelsteen of speciale geboortesteen? Dat kan! Wil je een ring laten ontwerpen die symbool staat voor een speciale gebeurtenis? Ik denk graag met je mee want er is van alles mogelijk. Ben je nieuwsgierig naar een op maat gemaakte sieraad? Neem dan alvast een kijkje! Wil je een afspraak maken? Leuk, stuur een mail dan spreken we af!

Winkelwagen
Scroll naar boven