Reviews van klanten tot 21-2-2021. De nieuwste reviews lees je op google.

21-202021 Rafael en Eline
Zo blij met onze mooie op maat gemaakte trouwringen door Bij Josse.  We hebben er al veel complimenten over gekregen.  Supersnelle en fijne service met fijn en persoonlijk contact.  Al onze wensen zijn door Josse heel mooi omgezet.  Voor zowel Josse's collectie als sieraden in opdracht raden we haar ten zeerste aan.  Heel erg bedankt voor je mooie werk en vakmanschap!

19-2-2021 Marianne
Eerst de mooie ketting ‘ Apple of my eye’ voor mezelf gekocht en daarna voor Valentijnsdag twee ringen. 
Een voor mijn dochter ‘ mijn oogappeltje’ en een voor mij. Mijn dochter mocht kiezen.  Mooi verpakt, snelle service, handgeschreven kaartje erbij. We zijn erg blij met onze prachtige sieraden!

28-1-2021 Maartje
Ik ben zo blij met mijn ringen met oogappeltjes! 
Ze zijn nog mooier dan op de foto's vind ik. Dankjewel Josse, voor het mooie ontwerp en uitvoering en de snelle service. Fijn ook dat je zo vlot op vragen via de mail reageert!

6-12-2020 Joram Wijnstra
Fantastisch wanneer je alles zelf wilt bepalen. Ontzettend leuk gesprek gehad, en alles is mogelijk.  Voor het eerst echt een ring op maat. Super.

20-11-2020 Marielle
Wat ben ik blij met mijn 3 prachtige, handgemaakte ringen, één met saffier en ring Apple of my Eye. Wat een prachtig setje😍 en zo leuk ingepakt! Ontzettend blij mee. Dank voor je super service Josse en ook voor het fijne contact.

6-11-2020 Maja
Superblij met de ring Apple of my Eye die ik cadeau heb gekregen. Prachtig tijdloos design, schitterend in zijn eenvoud en een mooie gedachte. Veel dank voor de fijne attente service, want ik had de verkeerde maat doorgegeven 😁

21-8-2020 Martine
Gisteren de rots in de branding ring en een schelpenketting ontvangen. Erg mooi allebei en erg blij mee. Bedankt voor je flexibiliteit en je snelle service!

13-8-2020 Mardou
Wat een mooi en subtiel klein zilveren schelpje aan een ketting. Het staat voor leven en liefde. Precies wat ik ervaar in mijn leven aan zee. Beter is het sieraad niet te verwoorden.

18-7-2020 Karin
Rots in de branding ring is goed aangekomen, past perfect en wat is de ring mooi!Dank!

14-4-2020 Anneke
Na de ketting met het oogappeltjes nu de ring met 3 oogappeltjes ontvangen. Ontzettend blij mee! Bedankt voor de goede service en het fijne contact.

14-4-2020 Sandra Israel
Heel erg blij met mijn oogappel ringen. Vorige week gemaild met Josse over de maat, mails werden snel, met de juiste informatie en heel vriendelijk beantwoord. Zaterdag lag er een mooi pakketje in de bus. De ringen zijn prachtig!

6-2-2020 Anneke
Vandaag de ring met drie oogappeltjes ontvangen. Zo mooi en zo ontzettend blij mee. Dank je wel Josse voor de snelle service en de maat is precies goed. :)

6-2-2020 Grietje
Onze twee trouwringen heeft Josse omgesmolten tot 2 prachtige sieraden, een broche en een hanger aan een ketting. Wat een bijzonder aandenken heb ik nu. Het weten dat dit gemaakt is van het oude goud van onze ringen, maakt dat ik het graag dichtbij me draag. Josse, erg bedankt voor je luisterend oor, je ideeën en je creativiteit. Ik ben er erg blij mee.

5-2-2021 Marleen
Mezelf verwend met 2 prachtige ringen van Josse! Wat zijn ze mooi gemaakt! Echt 2 unieke prachtexemplaren! :) :) :) Heel blij mee!

22-1-2020 Daniela
Apple of my eye , na de prachtige ketting nu ook de passende ring in mijn bezit .Beide van mijn man gekregen , ring was helaas iets te klein en nadat Josse dit perfect oploste leek hij ook net te breed aan mijn vingers :|( maar ook hier was het een top service ook hier paste Josse hem perfect aan , wauw wat een service , dank je wel Josse.

10-01-2020  Nathalie
Ik ben zeer blij met mijn prachtige rots in de branding ring! Draag deze met veel plezier.  Zeer fijne service vanuit Josse! Dank!


 

© 2015 - 2021 BIJJOSSE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel