Door je bestelling geef je te kennen akkoord te gaan met onze leverings- en betalingsvoorwaarden.

1. Toepasselijkheid:
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot koop en levering van producten via de webwinkel door de koper en BIJJOSSE aan te gaan. BIJJOSSE behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

2. Prijzen:
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Betaling: 
BIJJOSSE werkt met iDEAL & Paypal. Twee makkelijke en veilige betaalsystemen waarmee je direct toegang hebt tot je bankgegevens op internet.
Zodra de betaling binnen is, gaat de zending binnen 3 werkdagen op de post. 

4. Levering en verzenden:
De bestelde producten worden binnen 3 werkdagen verzonden na ontvangst van je betaling. Levering geschiedt op risico van de koper, via  Postnl. 
Hoewel wij streven naar een ruime voorraad kan het voorkomen dat een bepaald artikel of kleur tijdelijk niet voorradig is. In dat geval staat dat in de webshop bij het betreffende artikel aangegeven. 

5. Ruilen en klachten:
Mocht u niet tevreden zijn over een artikel, dan kunt u het artikel binnen 7 dagen retour sturen.  U kunt het artikel ruilen, of terugsturen. BIJJOSSE stort het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) terug. Retourzendingen dienen vooraf aangekondigd te worden en in nieuw-staat en goed verpakt in een brievenbusdoosje te worden verstuurd. Verzending is voor rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel verstuurt BIJJOSSE het nieuw gekozen artikel of stort BIJJOSSE het geld terug. 

6. Privacy:
Klantgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen en om je te informeren over productnieuws als je aangegeven hebt dat te willen ontvangen.

BIJJOSSE behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen.

© 2015 - 2022 BIJJOSSE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel